Nejnovější recenze ze sekce Postele
- Nebyl určený mně,ale spokojenost byla.
- Nemám nevýhodu.
- krásná, kvalitní bytelná postel české výroby za bezkonkurenční cenu i s roštem
- bezproblémové sestavení dle návodu
- žádná
Dobré zboží za dobrou cenu.
Jsem moc sokojená s výrobkem
- Postel vypadá hezky, jako na obrázku
Trochu jsme bojovali s montáží, muselo se několikrát vrtat, což jsme nečekali
- chybejici komponenty
- rozlamana podpurna nohy stredove late
- spatne navrtane otvory pro nohy pro spojeni cela a bocnice
- rozpadle baleni obsahujici nezadouci hmyz
- vysoka cena
Vzhledem k cene bych si predstavoval mnohem lepsi produkt
Skvělý design
- Velký úložný prostor
- Lze složit i bez návodu, pokud máte trochu zkušenosti se skládáním nábytku
- S postelí jsem maximálně spokojená, kvalitní, těžká postel
- Postel vyrobená v termínu , nutné počítat s 4-6 týdny
Celková spokojenost
Postel je kvalitní a splnila očekávání.
Spokojenost
- pro malé děti dostačující
- bočnice je o několik cm nižší (špatně tam drží zábrana proti spadnutí z postele)
Tuto postel jsem kupoval v roce 1/2022, když jsem ji kupoval nyní 1/2024, tak má úplně jiný odstín i když jsem kupoval stejnou.
Bočnice je o několik cm nižší (špatně tam drží zábrana proti spadnutí z postele),
Čela jsou jsou také ochuzena o materiál.
Páni výrobci přemyšleli jak postel upravit na materiálu, aby se ušetřilo, samozřejmě že cena oproti roku 2022 stoupla.
Na posteli z roku 2022, na ní je krásně vidět, že je lakovaná.
Na posteli z roku 2024 není vidět, že by proběhl nějaký nátěr (pravděpodobně byl vynechán jeden nátěr).
- bytelná postel, obě lůžka
- kvalita zpracování
- celkově velmi pěkná
- cena rozumná
- návod k sestavení byl docela oříšek
- předvrtané díry na vruty v bočnicích byly malé, museli jsme zvětšovat
- některé díry pro vruty byly nachystané na nepřístupných místech (pod prknem roštu)
- při montáži jsme zničili jeden akušroubovák/vrtačku a jeden bit
Postel moc pěkná, bytelná a kvalitní, lůžko se dobře vysouvá.
Montáž byla peklo, ale je to jednorázová záležitost, takže rozhodně stojí za to :D
Máme složeno cca týden a už jsme doporučili nejedněm kamarádům.
Koupeno jako postel, slouží jako postel.. :-D Poměr "cena x výkon" fajn, není, co vytknout..
- Opravdu lehká postel
- 100% dřevo, žádná dřevotříska
- Jediná postel s matrací 90/200, která má na délku jen 205. Jinou jsme nenašli.
- Postel je dodána v prvočinitelích. Tedy desky, čepy, šrouby. Budete tedy čepovat a šroubit i šuplíky.
- Vše je optimalizováno s ohledem na cenu. Prvky jsou subtilní. Snad vydrží.
- Součástí dodávky jsou tři "pytlíčky" s lepidlem na dřevo. Práce s tímto balením je opravdu otravná a jestli nechcete mít všechno upatlané od lepidla, raději použijte jiné lepidlo v použitelném balení.
- Návod je sice dostačující, ale začátečník s ním asi bude trochu zápasit.
- Jakákoli následná demontáž není možná, téměř všechny spoje jsou kolíkované a lepené.
I když jde o postel z masivu, vše je tak subtilní, lehké a tenké, že budu rád, když vydrží alespoň pár let. Reklamaci si nedovedu představit, protože vše je nevratně slepeno.
Kvalitní výrobek
- Bytelné, rychlé, skladné postele. I pro nečekané hosty, pohodlné bez jakýchkoliv připomínek.
Bytelná postel. Složení není těžké - jen přišroubovat čelo (šrouby v dodávce) Spokojenost s postelí. Nikde nic nevrže a postel drží. Přijemná je i výška postele.Fakt je, že z počátku se zdálo, že je hrana na uložení matrace nízká, ale po pár měsících používání matrace sedí tam kde má, takže vše bez problámů.
- Kvalitní zpracování
- Postel je bytelná.
S pohovkou jsme spokojení, je pohodlná, dobře se na ni spí. Trošku se liší barva potahu od obrázku.
- Kvalita za dobrou cenu.
- Vzhled postele
- Mezi rámem postele a roštem s matrací je 4 cm díra
- Některé prohnuté desky
- Padají šuplíky z lyžin, protože je větší otvor/ prostor
- Bočnice nešly přišroubovat na střed postele
Postel vzhledově krásná, skládala jsem jí s dcerou 4 hodiny.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »