Nejnovější recenze ze sekce Postele
Mámě se na ni dobře spí
- Úložný prostor
- Složitá montáž
- Návod není v češtině
- Skvělá postel,jednoduchá montáž.
Jednoduchost
Relativně mobilní skladné lůžko pro příležitostné přespání s jednoduchým rozložením. Výborný poměr cena/výkon.
Lůžko má bytelný kovový rám. Po doručení je nutné pouze vybalit a přidělat kolečka a nožičky (velmi snadné). Lze okamžitě používat. Matrace pohodlná. Po složení (na polovinu) snadno uskladnitelné. Díky kolečkům snadný přesun v bytě. S ohledem na váhu by asi nebyl tak snadný přesun mezi patry. Máme do bytu, tak nemáme co vytknout. Vybrali jsme šířku 90 cm a byla to dobrá volba. Šírka je pohodlná pro ležení a nevyvolává pocit, že je nutné spát na boku jako například některá rozkládací křesla a postele s užším lůžkem. Rozhodně mohu doporučit.
Pevná,vysoká postel.
- Postel je skvělá,docela i široká pro dve osoby a dostačující do malého bytu.Dobře se na ní spí.A je za skvělou cenu.
RVD Ela s úložným prostorem lak olše
Přidáno: 10. října 2024
(naposledy upraveno 5. listopadu 2024)
Zakoupeno v BEZVAPOSTELE
- Spokojená,postel vyhovuje montáž snadná a vše v pořádku,Zboží přišlo v terminu a komunika na výbornou.
SuperMobel masiv ALUNE + rošt přírodní nelak
Přidáno: 10. října 2024
(naposledy upraveno 10. října 2024)
Zakoupeno v SuperMobel.cz
Jsem spokojen . Jen mi chyběli šroubky k připevnění podpěr pod středové prkno.
- Kvalitní postel
- Bytelná postel z tvrdého dřeva, pěkná povrchová úprava
- Výborná postel
- Žádné
Jednoduchý návod a složení bez potíží, postýlka vypadá moc pěkně
Drobný nedostatek - v jednom místě nedokonalý nástřik barvy.
- Pěkně zpracovaná postel z masívu, jednoduché složení postele, které zabere pár minut, je perfektně stabilní a zvýšená, takže ideální pro starší lidi.
indickynabytek Hina z mangového dřeva
Ricardiosso
Přidáno: 5. října 2024
(naposledy upraveno 5. října 2024)
Zakoupeno v Lakšmi - indický nábytek
- na první pohled celkem pěkná postel
vrže, jak postel po praprababičce:-(
roštová prkénka mají mnoho suků, hned první týden se mi zlomilo roštové prkénko, poslali mi sice 2 nová nahradní, ale nevím jak dlouho vydrží, jelikož jsou lepená z více kusů dřeva , což v případě roštu nějak nechápu???
Prohlubeň pro matraci je pouze 3cm, takže matrace má tendenci ujíždět do stran.
S postelí jsem celkově nespokojen, v této cenové kategorii jsem očekával o dost vyšší kvalitu.
- Krásné se spi
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »