Nejnovější recenze ze sekce Postele
- Pohodlná postel a splnila naší představu
- Ledabylé zpracování, postranní zadržovací lišta byla nedostatečně zajištěna vrutem - při zátěži praskla. Musel jsem postel opravit a dovyztužit, aby byla použitelná.
Maminka je velmi spokojená s doručením, cenou i kvalitou postele. Moc se jí líbí. Děkujeme
- Splňuje všechny naše požadavky. Pohodlná.
Hezký, jednoduchý design, snadne otevírání, velký úložný prostor
Rychlá sestava i pěkný vzhled.
- precizně vyrobeno
- Barva stejná jako na obrázku
- Velikost je ideální
- Jednoduchá montáž
- Velké úložné prostory
- Chybí okraje pro zachycení matrací
- Levné řešení odpovídající kvalitě zpracování.
- Puzzle postel, špatně řemeslně zpracované, DoDo (dodělej doma).
Dobrý nápad, levné, ale bohužel špatně řemeslně zpracované. Tenké laťky, jedna noha při utahování praskla, vyrobená kopie je nyní nejlépe opracovaný díl v celé sestavě. Ze všeho trčí otřepy, někde je dokonce viďět protlaky posunu katru. Kdyby to bylo z dvojnásobku dřevní hmoty a kvalitně opracováno, tak super výrobek. Požadovaný účel dočasného přespání pro jedu až dvě osoby to splňuje.
Zatím vše v pořádku
Blanář Malaga vč. roštů bílá
Ivet
Přidáno: 30. července 2024
(naposledy upraveno 30. července 2024)
Zakoupeno v Postel.cz Blanář nábytek
Postel je super, vysoká, mohutná, hodně místa v úložném prostoru. Doporučuji
Rošt v posteli je nevyhovující. Kromě značného "vrzání" při každém pohybu se už po dvou týdnech objevila v místě pánve proleženina.
Podotýkám, že vážím 85 kg, tedy žádná nadváha, která by prohnutí jednotlivých lamel roštu mohla eventuálně způsobit. Postel jsem dal pryč a nebudu ji používat.
Spokojenost dobře se leží
- Dostatečně vysoká a široká pro dítě i dospělého.
- Dobrá kvalita za rozumnou cenu
Postel je skvělá, vypadá přesně podle obrázku, dcera je moc spokojená. Jen ten žebřík není moc praktický. Bolí z něho chodidla. Jinak ale celková spokojenost a určitě doručuji.
Delife Boxspring Dream-Fine z mikrovlákna Anthracite Vintage s matrací TFK a topperem Visco
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 24. července 2024)
Zakoupeno v DELIFE
- ve spojení s matrací H3 se na ní spí dobře
- mikrovlákno je příliš tenké, i přes přepravní balení kartonem se prodřelo, ve výsledku tak prémiově nevypadá.
Postel vcelku příjemná na spaní pro dva 80 a 50 kg.
V balení nebyl žádný návod na složení, chybějící spojovací materiál ukryt ve skrýši v čele, což musel uvést prodejce až po dotazu.
- Oceňuji , že povlak z topperu jde sundat a vyprat .
- Kvalitní postel .
Postel je z kvalitního dřeva není problém s montáží a za tu cenu je super jen mohu doporučit . Děkuji moc spokojený zákazník
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »